Specialist in dakwerken en isolatiewerken voor onderdak, vloeren, muren en spouwen

02 308 09 51

Een perfect dak boven uw hoofd

Het perfecte dak? Dat nemen wij bij EA Projects niet voor lief. Als specialist in het plaatsen van daken en isolatiewerken zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen alle weersomstandigheden. 

De aankoop van uw woning was ongetwijfeld een belangrijke investering. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u die investering zo goed mogelijk beschermt. En dat kan alleen door beroep te doen op een specialist in dakwerken die een service biedt vol puur vakmanschap en een expertise die het verschil maakt

Ervaring in dakwerken

Daar passen wij bij EA Projects mooi in het plaatje. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen die alle aspecten van het plaatsen en herstellen van daken kennen als geen ander. Die knowhow is ongetwijfeld onmisbaar voor complexe constructies zoals platte of hellende daken. 

Geef uw woning de bescherming die ze verdient – contacteer ons nu voor een gratis offerte.

Isolatiewerken: een investering die uw dubbel en dik terugverdient

Elke maand betaalt u om uw woning te verwarmen, zodat u in alle comfort kunt genieten. Zonder een optimale isolatie is het echter dweilen met de kraan open.

Bij een niet-geïsoleerde woning vormt de verwarming van uw leefruimtes tot wel 75% van uw totale energieverbruik. Een professionele isolatie van uw (spouw)muren, vloeren en daken is dan ook een investering die u in 1-2-3 terugverdient. 

Daarnaast zal een optimale isolatie van uw gevels en daken zorgen voor een forse daling van de EPC-waarde van uw huis – en dat vertaalt zich ook meteen in een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Premies om uw project makkelijker te maken

Als dat nog niet genoeg was, is het ook handig om te weten dat u in Vlaanderen een extra duwtje in de rug krijgt in de vorm van aantrekkelijke isolatiepremies voor onder meer spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Bij EA Projects zijn wij hier experts in – we helpen u graag bij het aanvragen van deze isolatiepremies.

Isolatie van platte daken, hellende daken of spouwmuren? Geen enkel probleem bij EA Projects in Halle, uw specialist in PUR-isolatiewerken. Investeer in uw toekomst en neem meteen contact op voor een gratis vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

Mail ons

Vraag uw vrijblijvende offerte