top of page

EA Projects uit Halle:
uw partner voor alle interieurwerken

Interieurwerken op uw maat

Iedereen heeft een uitgesproken voorkeur voor de inrichting van zijn of haar interieur. Uw stijl staat bij ons centraal. Daarom luisteren wij naar uw verwachtingen en ideeën.

Er staat een professioneel team tot uw beschikking om alles, van begin tot einde, op te volgen. Van planning en ontwerp tot de plaatsing van de kwalitatieve materialen die we samen met u gekozen hebben.

Wij doen niet alleen totaalprojecten maar leggen de focus ook op kleine projecten in de streek rond Halle, Beersel, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, ... . Indien u een professionele partner zoekt voor het uitvoeren van gyprocwerken, plakwerken of schilderwerken? Dan bent u bij EA Projects te Halle aan het juiste adres! Correcte prijs en service.

EA Projects heeft alle kennis en vakmanschap in huis om al uw interieurwensen in te willigen. Wilt u een modern, klassiek, landelijk of strak minimalistisch interieurdesign? Wij realiseren het interieur van uw dromen.

EA Projects en interieurwerken, wat kan u van ons verwachten?

U kan bij EA Projects te Halle nabij Beersel en Lennik aankloppen voor al uw kleine en grote projecten, zoals, Gyprocwerken, plakwerken en schilderwerken. Dit is echter lang niet alles. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons uitgevoerde werken:

verwarming & sanitair

algemene renovatiewerken

vloerwerken (chapewerken, plaatsen van tegels, laminaat en parket)

interieurschilderwerken

elektriciteitswerken (renovatie van bestaande elektriciteit, zekeringskasten plaatsen)

decoratie (gordijnen en zonwering plaatsen)

plaatsen van ramen en deuren

schrijnwerkerij (vakkundig maatwerk voor kasten op maat en dressings)

afbraak en opbouw van muren

badkamers

specialisatie “Mortex”

keukens

interieur

Wij bieden deze service aan voor particulieren in en rond regio Halle.

Hebt u bijkomende vragen of hebt u plannen om uw woonkamer te transformeren? Contacteer ons alvast voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Voor uw gyprocwerken, plakwerken, schilderwerken te Halle, Beersel, Lennik, Gooik, Sint-Pieters-Leeuw,...

Enkele realisaties

Creo

Halle

Orpea Zennehart

Radisson

Schepdaal

Appartement Brussel

Appartement Brussel Ixelles

Appartement Westende

Kiné Edingen

Contacter EA Projects

bottom of page