top of page

Totaalprojecten woningbouw en woningrenovatie

EA Projects uit Halle: één aanspreekpunt voor al uw wensen

U hebt altijd één vast aanspreekpunt voor al uw vragen, van begin tot einde. Deze persoon staat in contact met al onze werknemers en regelt al uw praktische en administratieve zaken.

Nog een voordeel? Als u kiest voor de totaalprojecten van EA Projects wordt alles door één betrouwbare partner uitgevoerd. Een goede opvolging is gegarandeerd en uw project wordt volledig volgens planning en binnen het vooropgestelde budget uitgevoerd. Efficiënt en vooral heel gemakkelijk!

Tot slot bieden de totaalprojecten van EA Projects heel wat mogelijkheden. Zo kan u als klant ook functioneren als projectleider, de manager van uw eigen projecten. Kortom, bij EA Projects is alles bespreekbaar. Wij zijn gelegen te Halle nabij Beersel en Lennik.

Bij EA Projects gaan we voor dat tikje meer. We willen u een mooi totaalproject aanbieden, zodat u de woning of winkel van uw dromen kan realiseren.

We doen meer dan enkel de renovatie. We zorgen er voor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt, van binnenafwerking tot interieurinrichting. We begeleiden u bij elke stap, van het leggen van elektriciteit tot het plaatsen van uw dressing.

totaalprojecten

EA Projects doet het allemaal!

Wij verzorgen de volledige afwerking van uw winkel of woning. Hebt u interesse in onze totaalprojecten en wilt u binnenkort genieten van uw nieuwe woning?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Enkele realisaties

Halle

Totaalrenovatie van appartement in Halle. Ombouw van label F naar label A - zonnepanelen incl batterij, dubbele beglazing, gevel-en dakisolatie, zonneboiler. 

Dworp

Zolderinrichting in Roosdaal

Renovatie woning Halle

Renovatie woning Halle

Bijbouw met keuken. Halle

Project Halle

Terras Dilbeek

Contacteer EA Projects

bottom of page