top of page

Specialist in dakwerken en isolatiewerken voor onderdak, vloeren, muren en spouwen

Isolatiewerken: een investering die uw dubbel en dik terugverdient

Elke maand betaalt u om uw woning te verwarmen, zodat u in alle comfort kunt genieten. Zonder een optimale isolatie is het echter dweilen met de kraan open.

Bij een niet-geïsoleerde woning vormt de verwarming van uw leefruimtes tot wel 75% van uw totale energieverbruik. Een professionele isolatie van uw (spouw)muren, vloeren en daken is dan ook een investering die u in 1-2-3 terugverdient.

Daarnaast zal een optimale isolatie van uw gevels en daken zorgen voor een forse daling van de EPC-waarde van uw huis – en dat vertaalt zich ook meteen in een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Isolatiewerken

Premies om uw project makkelijker te maken

Bij EA Projects staat u als klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en trachten altijd een oplossing op maat aan te bieden.

Ook kiezen wij bewust voor een persoonlijke aanpak. Bij EA Projects uit Halle geniet u van één aanspreekpunt dat alles voor u opvolgt, zowel op administratief als technisch vlak. Gemakkelijk én efficiënt. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de uitvoering van uw werken.

Enkele realisaties

Isolatiewerken

Contacteer EA Projects

bottom of page